Schedules i EW6

På grunn av nytt databasesystem kan ikke Schedule-filer fra EW2009 (.ews) brukes i EW6. Schedule-filer fra EW6 heter .ewsx.

Det er flere som har ytret ønsker om bakoverkompatibilitet, og det gjøres vel en vurdering i USA om det skal lages en måte å konvertere disse på. Men stemningen er foreløpig slik at de fleste lager nye scheduler såpass raskt at det ikke har noen stor verdi.

Databasen konverteres uansett dersom du oppgraderer fra EW2009. I innlegget under har vi beskrevet hvordan du kan flytte en database fra en pc med EW2009 til en pc med EW6.

Overføre database

Dersom du vil overføre en database fra EW2009 på en pc til EW6 på en ny pc, kan du bruke følgende framgangsmåte (det er viktig å følge denne presist):

På den gamle pc'en går du til C:\Brukere\Felles\Felles Dokumenter\Softouch\EasyWorship\Default.

Høyreklikk på mappen som heter 'Databases', og klikk Kopier.

På den nye pc'en, som vi forutsetter har installert EW6, startet programmet, og avsluttet det igjen, går du til samme sted: C:\Brukere\Felles\Felles Dokumenter\Softouch\EasyWorship\Default.

Her høyreklikker du i vinduet (ikke på en mappe!) og klikker Lim inn. (NB! Du skal ikke lime inn i mappen som heter 'v6.1'!)

Deretter går du inn i mappen som heter 'v6.1', og gir mappen 'Databases' et nytt navn, f eks 'Sikkerhetskopi'.

Når du nå starter EW6 vil programmet konvertere databasen du hentet fra EW2009. Det er mulig du får en feilmelding til slutt, men så langt vi kan se konverteres databasen uten feil til tross for feilmeldingen. Lykke til!

Aktivering av lisens

Start EW
Klikk Login to connect
Create new User

Fyll inn navn, epost og valgfritt passord. (Her må du bruke en av epostadressene du oppga ved bestilling.) Kryss av for I agree... og Submit. Du får epost som må verifiseres. Logg inn med epost/passord. Velg riktig organisasjon (kan være flere å velge mellom dersom eposten har vært i bruk før). Complete Login

Da skal det komme opp en grønn sirkel med hake i, You are registered to use EasyWorship. Dersom du bruker flere maskiner kan du nå bare logge inn på neste maskin for å aktivere på denne.

Dersom du logger inn på www.easyworship.com med brukeren du laget ved aktivering av EasyWorship 6, finner du flere muligheter. Blant annet kan du laste ned en "offline lisensfil", som gjør det mulig å aktivere EW6 på en maskin som ikke er koblet til internett.

Du kan også invitere andre personer til å få tilgang til menighetens lisens, slik at de kan logge inn på egen maskin med egen bruker.

Vi har fått beskjed om noen få som ikke får logget inn. Ser ut til at det spesielt gjelder noen som hadde samme epost som bruker på easyworship.com tidligere. Ta kontakt for hjelp.

Godt nytt år!

Vi har siste uka hatt noen tekniske problemer etter et datahavari. Dette omfatter både epost og fakturering.

Alle mottatte bestillinger skal nå være effektuert, og lisens sendt ut. Skulle noen mangle informasjon, ta kontakt pr epost eller pm på Facebook.

Alle bestillinger som er håndtert nå i 2014 vil få faktura pr 31.12.2014, men utsendelse er forsinket. Betalingsfrist forlenges tilsvarende. Vi regner med å få ut fakturaer til helgen.

Godt nytt år til alle våre følgere!

Autokorrektur i EW6

Her er metoden for å skru av autokorrektur av liten i til stor I:

Klikk på Edit - Options - Live - Song og velg Song Font. Her finnes en fane som heter Formatting. Enten kan man ta bort haken for "Automaticully capitalize first character of these words", eller man kan redigere listen ved å ta bort I, ME og andre ord som kan forveksles med norske ikke-egennavn. Du kan også legge til egne ord som skal ha stor forbokstav.

Easyworship for Mac

Easyworship for Mac er planlagt lansert i 2015, vi vil holde dere oppdatert her med datoer når vi får vite mer.

Kjøper du EW6 for Windows nå, får du tilgang til Mac-versjon når den kommer.

OPPDATERING: Softouch prioriterer foreløpig pc-versjonen av Easyworship, og sier at en framtidig Mac-versjon ikke kan garanteres klar innen utgangen på 2016.

Ny prisliste

Som varslet må vi gjøre en prisjustering som følge av de siste dagers valutakurser. Prisen på en full lisens ble for en tid tilbake satt ned med tre hundre kroner pga en svært lav dollarkurs over tid. Siden den tid har valutaen steget med nesten 50%. Vi setter dagens pris ut fra USA-pris på dagens kurs + mva. Så får vi se hva som skjer i tiden framover.

Easyworship 6: Kr 3.790 inkl mva
Oppgradering fra EW2009: Kr 465 inkl mva
Oppgradering fra EW2007: Kr 1.415 inkl mva.

Easyworship 6 endelig klar

EasyWorship 6 er nå tilgjengelig for Windows! Vi starter allerede i dag med å ta imot bestillinger på oppgraderinger og nye lisenser. Bestill her. Vi forventer stor pågang, og vil behandle ordrene i samme rekkefølge som de kommer inn.

For oppgradering, legg ved eksisterende serienummer for raskere behandling.

Alle som kjøpte ny versjon av EW2009 etter juni 2012 får gratis oppdatering. Skriv gjerne på bestillingen at så er tilfelle, så går behandlingen raskere.