Oppgradering til versjon 7

Dersom du allerede har en aktiv lisens på tidligere versjoner av Easyworship får du fram til 30. juni 2018 rabatt på oppgradering til versjon 7. Prisene på denne siden er inkludert rabatt.

NB! Har du nylig kjøpt eller oppgradert til versjon 6?

Dersom du kjøpte lisens på Easyworship 6 på eller etter 1. august 2017, kan du velge mellom 2 år gratis abonnement, eller en flerbrukerlisens (engangskjøp). Les mer om forskjellene under. Velg lisensmodell, og bruk bestillingsskjemaene på denne siden for å registrere deg. Velger du abonnement løper dette til det blir sagt opp. Frist for å bestille er 30. juni 2018.


Årlig abonnement - 25% rabatt i 2 år

Med årlig abonnement er fremtidige versjoner av EasyWorship inkludert. Andre fordeler er gratis brukerstøtte, grunnleggende opplæring, og betaling via faktura. Lisensen gjelder bruk på et ubegrenset antall projektorer/pc'er innenfor samme menighet/forsamling, og prisene er tilpasset antall medlemmer/besøkende. Mer om lisensreglene her.

 

Fyll ut skjema for å bestille lisens. Du mottar bekreftelse på e-post så snart konto er opprettet og klar til innlogging. Ytterligere informasjon, samt faktura sendes fortløpende. Priser er inkl mva og gjelder pr år i to år, deretter ordinære priser. Abonnementet løper til det blir sagt opp.


Engangskjøp - 50% rabatt

Du betaler en engangssum for programvaren, men vær oppmerksom på at for framtidige oppgraderinger må du betale fullpris på ny. Du kan velge mellom to lisenser. Enkeltbruker dekker bruk av EasyWorship på én enkelt projektor/pc. Flerbruker dekker bruk av EasyWorship på et ubegrenset antall projektorer/pc'er innenfor samme menighet/forsamling. Mer om lisensreglene her. Gratis support er inkludert i 90 dager. Deretter faktureres det 300,- inkl mva pr henvendelse.

 

Fyll ut skjema for å bestille lisens. Du mottar bekreftelse på e-post så snart konto er opprettet og klar til innlogging. Ytterligere informasjon, samt faktura sendes fortløpende. Priser er inkl mva og gjelder kun for denne oppgraderingen. Dersom du ønsker framtidige oppgraderinger må du betale fullpris på ny.


Spørsmål?

Hvorfor skal jeg velge abonnement framfor engangskjøp?

Med abonnement vil fremtidige utgivelser av EasyWorship-programvare være inkludert. Med andre ord, når EasyWorship utgir en ny versjon av programvaren er budsjettet ditt allerede godkjent. Andre fordeler er gratis brukerstøtte, grunnleggende opplæring, betaling med faktura, og et utvalg gratis medier.

Kan jeg prøve EasyWorship 7 før jeg kjøper?

Ja, det kan du! Klikk på Gratis demo-knappen nederst på denne siden og last ned en vannmerket versjon av programvaren i dag! NB! Gjelder fra og med tirsdag 30. januar.

Hvordan vil oppgraderinger fungere framover?

Etter EasyWorship 7 vil oppgraderinger bare være tilgjengelige via abonnement. Dersom du kjøper EasyWorship 7 via engangskjøpet, må du betale fremtidige versjoner av EasyWorship til full pris.

Hva er inkludert i grunnleggende opplæring?

Når du registrerer deg for å ta vår grunnleggende opplæringsøkt, vil du få opplæring av en EasyWorship programvareekspert. Opplæringen vil dekke emner som å legge til sanger i databasen, opprettelse av presentasjoner, samt navigering i skjermoppsett og visningsalternativer. Merk at opplæringen foregår på engelsk.

Hva er mine lisensalternativer for engangskjøp?

For engangskjøp finnes det to lisensieringsmuligheter:
1) Enkeltbruker (Single Projector License) dekker bruk på én enkelt projektor/pc.
2) Flerbruker (Site Projection License) dekker bruk på et ubegrenset antall projektorer/pc'er innenfor samme menighet/forsamling.Mer om lisensreglene her.

Hva er avbestillingsreglene for et abonnement?

Du kan når som helst avbryte abonnementet. Dersom du velger å kansellere abonnementet, stopper du framtidige betalinger, men har tilgang til EasyWorship fram til neste planlagte faktureringsdato.

Hvorfor kjøpe lisens hos oss?

Lohne Mediata har formidlet Easyworship i Norge siden 2002. Vi bidrar aktivt til videreutvikling av programvaren, og har stor kompetanse på bruken. På grunn av språk og tidsforskjell er det mange kunder som opplever utfordringer med amerikansk support. Derfor tilbyr vi gratis norsk support til alle våre abonnerende kunder. I stedet for å bruke kredittkort, kan du betale via faktura når du kjøper EasyWorship fra oss.