Hva er Easyworship?

Easyworship er et presentasjonsprogram spesielt utviklet for bruk i kirker og forsamlinger for å vise sangtekster, mediafiler, bibeltekster og presentasjoner på storskjerm. Easyworship benytter to eller flere skjermutganger til å vise programvinduet på primærskjermen og sangtekstene på sekundærskjermen, ofte en projektor. Easyworship inneholder mange nyttige funksjoner, er enkelt å bruke, og gir intuitiv og rask tilgang til innholdet.

- Lett å lære, lett å bruke
- Fleksibel visning av sanger, bibeltekster, mediafiler og presentasjoner
- Støtte for dobbel skjermutgang gir distraksjonsfri allsang
- Støtter en tredje skjermutgang for monitorering på scenen
- Raske og logiske søkefunksjoner
- Sanntids overganger/overtoninger
- Innebygd presentasjonsdesigner
- Integrert støtte for PowerPoint
- Automatisk formatering av skriftstørrelser
- Støtte for mp4, m4v, mov, wmv, mpg1, mpg2 videoformater
- Støtte for Windows 7 -10


Omfattende funksjonalitet

Sentralt i presentasjonsdesigneren er et omfattende formateringspanel. Begynn med grunnleggende tekstredigering og stavekontroll, eller slipp kreativiteten løs med avanserte funksjoner som gjennomsiktighet og refleksjoner på grafiske elementer, tekstomriss, skygger, rammer og kulepunkter. Trenger du å gjøre endringer på presentasjonen like før publikum får se den? Klikk på Compose-knappen for rask redigering.

Erfarne brukere vil sette pris på automatisk gjentakelse og tilpassede overganger, støtte for utlravid layout, og visning av gjennomsiktige PNG-bilder. Presentasjonsdesigneren tillater også ubegrenset stabling av videoelementer, tekstbokser, sanger eller bibeltekster, så langt maskinvaren takler det!

 
20130715_Trade-106_0319_w.jpg
 

Praktisk temadesigner

Temadesigneren hjelper deg til å sette opp designmaler ved hjelp av de fonter, bakgrunner og oppsett du liker best. Den er nyttig til å lage lysbilder som gjentas jevnlig, som kunngjøringer, sanger og bibeltekster, uten å måtte starte på nytt hver gang. Ved å bruke noen ekstra minutter til å bygge temaer og lagre dem i temabiblioteket, vil du sikre et mer ensartet utseende uavhengig av hvem som designer presentasjoner.

 
 

Skalerbart grensesnitt

Brukergrensesnittet kan tilpasses din måte å jobbe på. Utvid ressursområdet mens du designer en presentasjon og reduser det når det er på tide å gå live. Eller utvid en presentasjonsgruppe i Schedule slik at du kan flytte ulike bakgrunner til individuelle lysbilder. Et eget livebilde gir deg oversikt over hva publikum ser uten behov for en ekstra monitor, og bildet kan lett skaleres eller slås av for å gi plass til større miniatyrbilder.

 
 

Solid videoavspilling

Importer videofiler raskt og ukomplisert, uten konvertering eller tredjeparts kodeker. Easyworship støtter de mest populære videoformatene, inkludert mp4, m4v, mov og wmv for et raskere, smidigere og enklere oppsett.

 
 

Praktisk organisering

I likhet med spillelister kan My Collections brukes til å gruppere de forskjellige bibliotekene på en måte som gir mening. En avansert søkemotor filtrerer sanger, media, presentasjoner eller temaer etter stikkord. Søkeresultatene kan lagres lokalt i My Collections eller de kan deles over nettverket. Organiser filene etter liturgi, kunngjøringer eller en bestemt høytid.

 
 

Felles databaser

Det er enklere enn noensinne å samarbeide og administrere innhold med andre lokale brukere på tvers av organisasjonens nettverk. Del sangtekster, media, temaer og presentasjoner gjennom felles databaser. Databasene administreres enkelt i Profiles-menyen.

 
 

Søkbare bibeltekster

I tillegg til integrerte sangtekster, gjør søkbare bibeltekster Easyworship til et langt mer produktivt presentasjonsverktøy enn Keynote og PowerPoint. Og nå er søk i bibeltekster enda bedre med raske oppslag av nøkkelord. Bruk avanserte søk for å filtrere etter bok, kapittel, vers, stikkord eller setninger. Dobbeltklikk på et skriftsted for å sende det live, eller dra-og-slipp et vers eller flere i en Schedule. Basert på dine innstillinger kan Easyworship automatisk dele lengre tekstbolker opp i et passelig antall lysbilder.

 
 

Dedikert sceneskjerm

Publikum er viktige, men scenen trenger også støtte. Mens publikum ser presentasjonene på hovedskjermene kan aktørene på scenen se en egen, tilpasset visning av presentasjoner eller video, forhåndsvisning av neste planlagte element, en klokke eller private varsler. PowerPoint-presentasjoner kan vises som miniatyrbilder av forrige, nåværende og neste lysbilde. Funksjonen krever egen monitor og skjermkort med mer enn to utganger.

 
 

Profesjonelle funksjoner

Med alfakanal og NewTek TriCaster AirSend støtte kan Easyworship integreres direkte i kameraproduksjoner. Støtte for Blackmagic og andre digitaliseringsenheter gir mulighet for å legge tekst over video. Profesjonelle funksjoner, uten profesjonelle budsjett.

 
 

Systemkrav

ANBEFALT

Windows 7 - 10 (64 bit)
2.5 - 3.4 GHz Intel i5 eller i7 quad core prosessor
8 GB RAM
Nvidia GeForce GTX grafikkort
SSD-disk anbefales, 1 GB ledig plass

MINIMUM

Windows 7 - 10
2.4 GHz Intel i3 prosessor
4 GB RAM
Nvidia GeForce GT x30 grafikkort. To videoutganger (stasjonær) eller én videoutgang (bærbar)
1 GB ledig plass på harddisken

Grafikkort

Anbefalte: Nvidia GeForce GTX 650 - 680 , 750 - 780 , 950 - 980 , 1050 - 1080

Minimum: Nvidia GeForce GT 630 - 640 , 730 - 740 , 930 - 940

MERK!
Stasjonære datamaskiner må ha to eller flere skjermutganger for å kunne vise EasyWorship-innhold ved hjelp av Windows utvidet skrivebord. Bærbare datamaskiner må i tillegg til den integrerte skjermen også ha en skjermutgang for å kunne vise EasyWorship-innhold ved hjelp av Windows utvidet skrivebord. Noen bærbare datamaskiner med NVIDIA GTX-grafikkort har bare én skjermutgang, og støtter derfor ikke alfa-kanal og/eller sceneskjerm.

capture kort

Magewell USB Capture HDMI eller SDI Driverless (USB 3.0)
Magewell XI200XUSB (USB 3.0)
AJA U-TAP Driverless (USB 3.0)
Blackmagic Design Intensity Shuttle (USB)
Blackmagic Design Intensity Pro 4K (PCIe X4)

Disse produktene støttes ikke

Windows XP og Vista
Virtuell PC (Virtual Box, VMWare, Parallels, Wine) for Mac og Linux

USB skjermkort
USB trådløse skjermkort
USB dokkingstasjoner eller portreplikatorer
Trådløse eller nettverkstilkoblede projektorer
Skybasert lagring som Dropbox, Google Drive, OneDrive
Eksterne harddisker
NVIDIA Quadro eller NVS skjermkort
ATI / AMD Fire Pro skjermkort
Matrox C, G, M, MMS og P-serie skjermkort
Samtidig bruk av hovedkortets skjermkort og separat skjermkort

Sceneskjerm og alfakanal

PRO systemkrav er nødvendig for sceneskjerm eller alfakanal. Skal begge funksjoner brukes samtidig, bruk NVIDIA GeForce GTX grafikkort med fire videoutganger.