Lisensiering

Vi gjør oppmerksom på at det er ulovlig og straffbart å bryte lisensbestemmelsene. Lisensiering av EasyWorship er nå enda bedre tilpasset dine behov. Avhengig av hvilken kjøpsmodell du velger har du følgende valg:


Abonnement

FLERBRUKER

Når du abonnerer på EasyWorship er flerbrukerlisens inkludert. Flerbrukerlisens gir deg tillatelse til å projisere med EasyWorship fra hvilken som helst datamaskin og projektor innenfor samme geografisk begrensede område, eksempelvis i en kirke eller bedehus. En flerbrukerlisens kan ikke deles med en annen geografisk plassering. Du kan opprette og redigere EasyWorship kjøreplaner på hvilken som helst datamaskin.


Engangskjøp

Enkeltbruker

En enkeltbrukerlisens gir deg tillatelse til å projisere med EasyWorship fra én enkelt datamaskin. Lisensen kan ikke deles med noen annen lokasjon. Du kan opprette og redigere EasyWorship kjøreplaner på hvilken som helst annen datamaskin, så lenge du kun bruker den ene datamaskinen for projeksjon.

FLERBRUKER

En flerbrukerlisens gir deg tillatelse til å projisere med EasyWorship fra hvilken som helst datamaskin og projektor innenfor samme geografisk begrensede område, eksempelvis i en kirke eller bedehus. En flerbrukerlisens kan ikke deles med en annen geografisk plassering. Du kan opprette og redigere EasyWorship kjøreplaner på hvilken som helst datamaskin.